CNC СТРУГОВАНЕ И CNC ФРЕЗОВАНЕ

 

                                     

ЕМ ТЕХ предлага на своите клиенти серийно производство на прецизни стругови и фрезови детайли от различни материали като стомана, алуминий, мед, месинг, пластмаса и др. изработени на високотехнологични програмни машини – CNC Фрезоване, CNC Струговане , както и изработка на изделия за производствени и предпроизводствени цели. Изпратете ни технически чертеж на детайла/ детайлите, които искате да бъдат изработени, а останалите подробности като специфика на материалите и транспорт на готовите продукти, можем да ги уговорим допълнително.

Разполагаме с модерни струговe с вертикални и хоризонтални центри със CNC управление на фирма GOODWAY. Машините могат да изработват хидравлични, механични детайли от различни видове стомани и цветни метали както и елементи от POM ( техническа пластмаса ).Нашите изделия са предназначени за автомобилната промишленост,машиностроенето и други сектори.  

                   

                                   

Фрезоването се използва за обработка на детайли с несиметрични форми или такива със сложни форми като триизмерни канали, джобове, дупки и други. Характеристиките на процеса го правят идеален за партиди с ограничени количества (малки серии), прототипове или елементи по поръчка.Фрезоването се използва и за производството на детайли и компоненти, използвани в други производства. Благодарение на високата си точност, този начин на машинна обработка може да бъде използвана и като вторична обработка на продукти, получени при различни процеси.